TREBALLA AMB NOSALTRES

El nostre equip PdePÀ és un dels pilars del nostre èxit, tenim molt clar que un dels objectius de les COFFEE BAKERY PDEPÀ és donar un servei excel·lent als nostres clients. Cadascun dels membres de l’equip PdePÀ té com a prioritat el sentir-se identificat i l’estar compromès amb el projecte que donis de 2014 abastem.

En RRHH de PDEPÀ tenim molt clars els nostres objectius. Les nostres polítiques de RRHH estan enfocats a satisfer i arribar a l’excel·lència del nostre client intern, que són els nostres treballadors, i al nostre client extern, que són els nostres clients.

Arribem a l’excel·lència del client intern i extern a través de la constància i la rigorositat. Fonamentem la satisfacció interna i externa en la passió i la il·lusió en tot el que fem, i en l’orgull que sentim pel nostre projecte de PDEPÀ, per tot el camí recorregut i pel futur tan il·lusionant que ens espera.

La responsabilitat i el respecte pel treball que fem cada dia ens ajuda a crear el sentiment de família que tenim en PDEPÀ, compartint els nostres valors entre tots els nostres treballadors i amb els nostres clients.

Ens agrada creure en el nostre equip i potenciar les promocions internes per crear equips sòlids i amb experiència. Perquè para nosaltres la satisfacció del client intern és tan important com la satisfacció del client extern.

En PdePÀ apostem per la formació dels nostres treballadors, des de l’inici i durant la trajectòria laboral dels nostres treballadors amb formacions específiques sobre diferents àmbits, garantint la formació contínua dels nostres treballadors perquè puguin desenvolupar la seva carrera en PDEPÀ durant molts anys.

Vols enviar-nos el teu CV?

ENVIAR CURRICULUM