Tupinamba la marca de cafè PdePÀ ens deixa uns tips sobre el cafè…

El cafè és considerat com una de les begudes més consumides al món occidental. Segons les últimes dades de The International CoffeeOrganization (ICO), a Espanya es consumeixen 4,5 kg de cafè per persona a l’any. Però, quins beneficis té el cafè?

Podríem enumerar una infinitat de beneficis que ens aporta el cafè tant per al nostre organisme com per al nostre estat d’animat. Per què va bé el cafè? Desperta!

La cafeïna és el component més important del cafè. Actua en el cervell accelerant la seva activitat i et manté actiu. Això sí, els experts recomanen no consumir més de quatre tasses de cafè al dia.

En forma

A part de mantenir-nos desperts, la cafeïna és una substància natural que ajuda a l’organisme a cremar greixos. Però, com tot, els efectes disminueixen a mesura que més cafeïna prenem.

Adrenalina

El cafè augmenta els nivells de l’adrenalina… Què és l’adrenalina?, és l’hormona de l’activació i es relaciona amb situacions intenses en les quals s’experimenten emocions elevades.

Nutrients

El cafè no és solament aigua i cafè. Una tassa de cafè conté vitamina b2, vitamina B5, magnesi, potassi i niacina. Un mix vitamínicodiari.

Menys possibilitats de…

Diversos estudis han afirmat que la ingesta de cafè, disminueix les possibilitats de patir diabetis del tipus 2 (entre un 23-50%) o malalties degeneratives.

capuccino nutella pdepa

Capuccino Nutella PdePÀ