La festivitat de Sant Jordi és un dia que se celebra el 23 d’abril. Als carrers de ciutats i pobles s’abarroten de gent i de llocs de venda de llibres i roses. Es tracta de celebrar la festivitat del patró de Catalunya i de recordar aquesta tradició basada en l’amor i la cultura.

Les parelles es fan regals mútuament, com si fos Sant Valentín. Segons la tradició popular, els homes regalen una rosa a les dones i les dones regalen un llibre als homes. Durant tot el dia, els carrers s’omplen de colorits llocs de llibres i roses de Sant Jordi entre els quals passeja una multitud a la recerca d’un regal per al seu estimat/a. Encara que avui dia familiars, amics i fins i tot companys de treball també reben un llibre, una rosa o fins i tot altres productes sobre Sant Jordi.

PdePÀ tindrà en els seus aparadors pastissos en forma de llibre, farcits de melmelada i mantega, coberts de deliciosa crema cremada. Pastissos arribats d’un dels nostres obradors més especials pels seus productes artesans i elaborats amb molt d’amor, Forn Franquesa. També tindrem el Pa amb la senyera de Catalunya, un pa realment especial. 

 

Celebra tu també el dia de Sant Jordi amb un dels nostres llibres. Podeu reservar el vostre en qualsevol de les nostres Coffee Bakery.

Feliç Sant Jordi!

cartell_pastis_santjordi_forfranquesa