Els diners recaptats amb la xocolatada de PdePÀ van ser donats a La Marató de TV3

El passat 3 de desembre i amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat, es va celebrar la festa “Som Capaços” a Lloret de Mar. Un esdeveniment solidari organitzat per l’Ajuntament d’aquesta localitat i l’entitat Diverses Capacitats, amb la col•laboració de la Fundació Climent Guinart, l’Associació de Comerciants i diferents establiments de la zona.

PdePÀ, com a empresa socialment responsable i conscienciada amb les persones amb diversitat funcional, no podia faltar a aquesta trobada i va posar el seu granet de sorra per a fer-la possible. Ho va fer d’una forma molt dolça: amb xocolata i brioixeria per a tots aquells que es van acostar a la Plaça de l’Ajuntament de Lloret i van participar a “Som Capaços”.

“Som Capaços” dóna visibilitat a les persones
amb diversitat funcional

Però la xocolatada popular de PdePÀ no va ser l’única iniciativa que va tenir lloc aquest dia. Tallers de costura, ioga i zumba, atraccions infantils o gimcanes van ser algunes de les activitats que es van succeir a “Som Capaços” i que, a més de divertir als assistents, buscaven donar visibilitat a les persones amb diversitat intel•lectual i física.


Malgrat que la primera edició de “Som Capaços” va ser de caràcter local, la seva celebració va deixar empremta tant dins com fora de la ciutat. I és que els diners recaptats durant la jornada van ser donats a La Marató de TV3. Un esdeveniment solidari que, aquest any, té les malalties minoritàries com a protagonistes.