És un nou centre d’oci familiar per realitzar activitats infantils, tallers, aniversaris, xerrades educatives i fins i tot lloguer del local per fer festes o celebracions.

Hem volgut donar un servei als nens de Lloret de Mar i voltants a partir d’un espai adaptat, agradable i de qualitat on realitzar-los. No podem entendre l’educació sense fer referència a la socialització ja que és un procés clau per conviure i créixer en societat.

PdePÀ Kids és un espai que convida als nens a relacionar-se entre ells, oferim propostes i espais perquè aquestes relacions es converteixin en oportunitats reals de socialització i al seu torn que siguin oportunitats per gaudir del temps lliure amb unes propostes de qualitat educativa.

Aquest projecte està realitzat per professionals de l’educació on han estat vinculats durant la seva trajectòria en identitats i associacions compromeses al benestar social i a la qualitat educativa dels seus participants.

En primer lloc, PdePà Kids està obert de dilluns a diumenge de 16:30h a 19:30h exceptuant els dies que hi hagi un aniversari. Podran jugar i passar una tarda entretinguda aprenent d’un espai adaptat per a ells.

En segon lloc realitzarem tallers cada 15 dies per a nens i famílies. Construccions en família, taller de cuina, teatres, explica contes i molts més.

A més a més volem oferir a les famílies xerres on professionals, en l’àmbit familiar i a l’educació, puguin donar el seu punt de vista sobre problemes, inquietuds, pors, interessos que les famílies puguin tenir.

Finalment PdePÀ Kids vol ser un espai on puguis celebrar el teu aniversari o llogar el local per fer festes i celebracions.

Com són els nostres aniversaris?

Volem que el teu aniversari sigui una experiència diferent i inoblidable.

On visquin una tarda màgica, omple d’aventures amb personatges de contes, de dibuixos o de ficció. Tu tries!

PdePÀ Kids compta amb un gran equip de monitors i monitors amb molta experiència al món de l’educació, sense ells aquest projecte no seria possible.

Tenim un gran ventall de temàtiques per escollir; com “Juli el Mag”, “El bosc de les fades”, “Cantes o balles”, “Pirata Barbapunta”, la “Caixa secreta”, i molts més!

També disposem de moltes propostes lliures: parc de boles, construccions, maquillatge, disfresses,…

Tenim una promoció especial per a aquelles reserves fetes el mes de Febrer: 160 € per 15 a 20 nens.

Els aniversaris estan formats per:

  • 1 Proposta dirigida
  • 1 Proposta lliure
  • 2 Monitors dinamitzant l’activitat
  • 2 Personatges
  • Corona d’aniversari
  • 20 invitacions

Si vols reservar ja la teva festa crida al 872 02 20 60.

Consulta els nostres complements que t’oferim pel teu aniversari (berenar, decoració temàtica, pinyata, borsa de llaminadures, fotògraf, etc.)