FEEL LIKE HOME

PDEPA

Logo de PPDEPÀ.

Durant aquests anys, l’èxit de PdePÀ ens ha convertit en molt més que cafeteries. Un concepte àmpliament provat ha fet que ens guanyem el respecte del sector. Apostem no només pel disseny dels locals sinó també per l’excel·lència en el servei i la qualitat dels nostres productes. Sobre la base d’aquestes premisses vam poder construir el nostre primer negoci i aquests segueixen essent els nostres signes d’identitat avui dia.

El nostre concepte de negoci basat en la combinació Ambient – Servei – Producte dóna com resultat una experiència familiar i acollidora, aconseguint que els nostres clients se sentin com a casa.

Cambrera de PDEPÀ prenent nota a uns clients.

Ambient – Servei – Producte

Ambient

Des de la fase inicial de construcció de cada PdePÀ s’estudia fins al més mínim detall perquè l’elecció de materials i la distribució dels espais donin com resultat un ambient còmode i acollidor. El mobiliari i la il·luminació són dos elements clau per donar als nostres clients aquesta buscada sensació de tranquil·litat i calidesa.

Producte

La selecció exhaustiva i permanent dels proveïdors associats ens garanteix una oferta de màxima qualitat, intentant proposar sempre als nostres clients productes excel·lents a preus assequibles. La innovació i l’exclusivitat són les bases de l’èxit del nostre negoci.

Servei

La selecció i formació inicial i continuada del personal és un punt indispensable per poder oferir un servei excel·lent. Cuidem els nostres equips perquè a través d’ells el client percebi la nostra identitat basada en la proximitat entre empresa – treballador – client.

Experiència

Obrim les nostres portes cada dia per oferir als nostres clients la possibilitat de realçar tots els seus sentits a través del cafè i que puguin acompanyar aquests moments amb qualsevol dels nostres productes. Sota la nostra premissa “feel like home”, el client sempre torna perquè s’impregna de la passió amb la qual fornegem, exposem, elaborem i servim els nostres productes.

On estem?

Tenim 4 locals en funcionament. Les bases del negoci s’han consolidat gràcies a uns objectius marcats, aconseguits i superats amb escreix, que converteixen PdePÀ en un negoci tradicional, sofisticat i acollidor, amb el valor de cuidar el client com la teva pròpia família. Gràcies als eixos establerts des de l’inici, en menys d’un any PdePÀ ha assolit una posició de referència a nivell local, convertint-se així en un punt de trobada per a amics, companys de feina i familiars.

Després de l’obertura de la primera cafeteria, el 2014 iniciem l’expansió i durant l’any 2015 obrim tres punts més a la mateixa localitat.