Us expliquem els beneficis i la preparació del matcha latte

Si hi ha una beguda capaç de conquistar el paladar dels foodies més sibarites i complir amb les exigències de les persones més healthies, aquesta és el matcha latte. Ho fa amb el seu deliciós sabor, l’atractiu color i les nombroses propietats nutricionals dels seus ingredients. I és que aquest preparat de te matcha es pot consumir tant calent com fred i combina igual de bé amb llet vegetal o de vaca.

A més, gràcies a les altes dosis de L-Teanina i catequines que conté el te matcha, aquesta beguda és perfecta per donar energia sense estressar, augmentar la concentració i evitar la retenció de líquids. Un autèntic plaer per aquells que necessiten una ajuda extra per activar-se als matins i al mateix temps cuidar la seva salut.

T’agradaria preparar-lo a l’estil PdePÀ? El que converteix en irresistible el nostre matcha latte són els ingredients que utilitzem per a la seva preparació: sempre d’alta qualitat.

El que converteix en irresistible el matcha latte de PdePÀ són els seus ingredients d’alta qualitat

Així, optarem per un te matcha en pols i ens decantarem per llets vegetals que difuminin el seu toc amarg sense aplacar el seu sabor i textura. La d’ametlla, la de civada, la d’avellana o la de soja són una bona opció. A l’hora de triar-la, sempre haurem de fixar-nos en el percentatge de cereal, llegum o fruita seca que porti: com més gran sigui, millor.

Matcha-late-pdepa-2

Ingredients:


Preparació:

Si preferim assaborir el matcha latte en la seva versió freda, no escalfarem la llet vegetal.